keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Paljon puhetta Kakolasta

Tv2:n Kakola-sarja alkoi pyöriä televisiossa viime torstaina ja heti ensimmäisen jakson jälkeen uutisissa oli parin asiantuntijan mielipiteet siitä, että sarja pitäisi lopettaa. Omasta mielestäni ohjelma kertoo hyvin myös siitä karummasta puolesta. Kaikkien nuorten elämä ei ole mitään ruusuilla tanssimista tai ainaista biletystä. Kakola näyttää myös sen karumman puolen. Ohjelma toivon mukaan myös herättää niitä, jotka ovat vaarassa ajautua väärälle polulle. Ensimmäisessä jaksossa ei paljon tapahtunutkaan paitsi kerrottiin hieman ohjelmaan osallistuvista pojista ja taidettiin siinä lopussa tehdä huumeseula. Itse en näe kuitenkaan syytä miksi Kakola pitäisi lopettaa.

Perjantaina alkoi viikonloppu, mutta silloin vietettiin myös Nenäpäivää. Sokeakin olisi huomannut, että Tv2 juhlisti Nenäpäiväänsä peräti kuuden tunnin suoralla lähetyksellä. Mukana oli pomppimassa, hyppimässä, juontamassa tai muuten vain sähläämässä mm. Janne Kataja, Aku Hirviniemi ja Eva Polttila. Joka toinen minuutti toiseltiin keräyssummaa ja se puhelinnumerokin painui varmaankin johonkin säilömuistiin tuonne aivojen perukoille, sen verran monta kertaa sitä toisteltiin. Nenäpäivän alussa muuten nähtiin huippu-urheilua, jollaista vain YLE voi tarjota. Nimittäin autonpesun mm-kisat! Aivan mahtavaa! Olisikos seuraavaksi mahdollista saada imuroinnin em-kisat?

Maanantaina satuin näkemään ensimmäistä kertaa Mtv3 Maxin Teemun Tallista-ohjelman. Ensin mietin pääni puhki, minkä vuoksi yksi jakso kestää vaivaiset kymmenen minuuttia, mutta nähtyäni yhden jakson, ymmärsin syyn. Teemu esitteli taas yhtä autoaan ja lausahdus: "Tässä on paljon kromia" toistui ohjelman aikana (10min aikana) varsin monta kertaa.. "Joo, mitäs täs autos nyt on?", "Ööh..oisko kromia?"
Mikäli kaikki kromi-sanat olisi dubattu pois, niin ohjelma olisi kestänyt kaksi minuuttia ja siitä, kun otetaan tunnusmusiikit ja lopputekstit pois, niin eihän se ohjelma olisi kestänytkään minuuttia pidempään.

Nähtyään torstaisen Yle Teeman tiededokumentin sairaalabakteereista alkoi miettimään, että ajatteleekohan sitä liikaa, että tuleeko metrosta pöpöjä ja voi, mitä minä teen, kun taas joku yskii ja pärskii, kun tappava tauti voi iskeä keskellä sairaalaa leikkauksessa tms.. Ei kuitenkaan kannata mennä suoraan jonkun yskivän ihmisen naaman eteen. Voihan sen helkutin taudin saada mistä tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti